Saturday, March 19, 2011

Home » , , » Aku tak puas hati 'kathoey' (bapok kot) ni cun lagi daripada aku.

Aku tak puas hati 'kathoey' (bapok kot) ni cun lagi daripada aku.



Oh crap. Semalam, aku usha blog Hanief, aku sangat tak puas hati dengan Bell Nuntita ni. Suara sedap, muka memang cun. Aku rasa kalau dia masuk Miss Universe, memang boleh menang. Kawan aku sendiri pun cakap kalau dia laki, dah lama mengurat Bell ni. Aku try google Bell ni, dia ada fan page yang peminat buat dekat dia. Tapi amatlah malang tersangat-sangatlah malang bila Bell Nuntita ni sebenarnya ladyboy - dua alam. Dia lelaki yang 'evolved' into an extremely gorgeous beautiful pretty sweet female. Tu yang aku tak puas hati.


Dia masuk satu program - Thailand's Got Thailand. First dia nyanyi, aku puji gila laaaaa sebab suara dia memang sedap. Juri pun teruja tapi tiba-tiba suara jantan dia keluar. Aku ingatkan kot la ada backup singer ke hapa, rupanya memang suara dia. Damn, aku baru nak kenalkan dekat abang aku suruh buat bini [?] Tengok video ni, freaking horrible okeee. Dan yang paling haremmmmm sekali, at the end of this video ada dua mamat (maybe pengacara kot) peluang dia ketat lagi kejap. Eeeuuuwww.

13 comments:

  1. seyes..ak igtkn minah na td.

    upanya nyah lak dah.kensel calon adek ipar..kahkah~

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. SALAM
    BETULADEK KEKADANG DARI SEGI WAJAH DAN PENAMPILAN DIAORANG LAGI MELETUP

    ReplyDelete
  4. jer~ cheezel gila...!! bwek~ eeeeiiiwww... pling anti bapok.. :0

    ReplyDelete
  5. haaa... cacing dah tgk video tu... mula2 nak berdarah dah hidung tgk dia... tapi time kuar suara jantan tu, terus kuar hingus... hahahaha... betul2 bongek!

    ReplyDelete
  6. @cacing Hidung berdarah? Cacing ada hidung ke? HEHEH

    ReplyDelete
  7. hee!!!mmg cun gilaa. . haiya. .jelez bangat maa. .

    ReplyDelete

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)