Sunday, October 10, 2010

Home » , , » Justin Bieber Is Actually A Disguised 51 Year Old Pedophile.

Justin Bieber Is Actually A Disguised 51 Year Old Pedophile.

Justin Bieber - 02
Rumor. Aku gelak besar baca info pasal benda ni. Boleh pulak Justin Bieber tu pedofilia. Berita mengejutkan datang dari penyanyi Justin Bieber sebab penyanyi yang memulakan kerjayanya dengan menyanyikan lagu lagu dia melalui YouTube dikhabarkan adalah Bieber False Justin berumur 51 tahun. Err, jangan gelak kalau aku cakap aku mula-mula percaya benda alah ni. Brrr, tak guna betul.


"Justin Bieber adalah phedofilia 51 tahun palsu yang menyamar sebagai anak 16 tahun. Dilaporkan penyanyi yang kini popular dengan lagu "Baby" telah ditangkap oleh polis kerana terbukti bersalah menyamar. Mula mula diketahui penyamarannya yang nama aslinya adalah Justin Bieber Michael Cote sekarang 51 tahun time dia pakai topeng, tengah tengah buat konsert. Surat khabar lain ada kata bahawa "Justin Bieber" yang digilai ramai melakukan pembohongan awam dengan memakai topeng getah dan wig."

video

Benda ni memang merapu. The truth is here. Credit to Fartvxqhlovate

4 comments:

  1. it's their art . sume org pandai berlakon.

    kalau jadi cmni kat Malaysia xsampai baper minit mesti da kena saman..
    xde dgr la plak JB nk saman dorg yg dgn muka selamba buat berita ala2 betul nih. hahah.

    lawaakk. xD

    ReplyDelete
  2. SAFF, video ni prank, kt negara luar, mmg ada rancangan mcm ni, buat news main2, SERIOUS!justin bieber is really a 16 year-old cute boy, don't worry :D

    ReplyDelete

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)