Friday, September 24, 2010

Home » , » Sepanjang kes buang bayi, yang ini paling sebak.

Sepanjang kes buang bayi, yang ini paling sebak.

Dulu aku memang suka baca surat khabar. Tapi sekarang, sebab kekangan masa, aku lebih senang baca online newspaper la. Belek belek la cerita cerita lama, dah takda bahan nak post ni. Then, terbaca satu berita nie -- pembuangan bayi di berita Utusan. dan aku kira, yang ini paling buat aku sebak. Sebak melihat cara bayi ini dibuang. Mayat bayi dalam lubang kumbahan najis, sangat melampau! Keji orang yang buang tu.

Emo pun tak guna juga aku ni. Hehehe. Tapi tak apa, aku sekadar berkongsi. Memberi kesedaran agar tiada lagi diluar sana yang mahu mencuba seks bebas atas dorongan nafsu serakah. Apakah mereka tidak diajar tentang pandangan tauhid?

4 comments:

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)