Friday, September 10, 2010

Home » » K-POP Lovers - Order albums imported from Korea.

K-POP Lovers - Order albums imported from Korea.



Perhatian kepad K-POP Lovers, kat sini aku nak bagi tau fans KPOP boleh order album tak kiralah singer or band mana pon, imported dari Korea. Ni kawan aku yang buat urus niaga ni. Aku cuma menolong. Tidak ada sebarang unsur penipuan. Barang order akan dapat. Entri ni lengkap segala details pasal order album ni.

Untuk order:

Sila bagi nama, alamat, no telefon, album title yang nak order dekat anirffas@yahoo.com


Harga:
Harga kurang pasti. Dah order, baru aku bagi tau. Tapi setakat ni, aku order album CN Blue - Love, harga RM34. Tak termasuk shipping fee. Shipping fee is rm17 up to 2 item. So, total album aku beli tu RM51. Macam kawan aku, dia beli album SUJU, total termasuk shipping fee RM67.


Untuk pembayaran:
Setakat nie, pembayaran yang dibuat adalah melalui pos. Kalau korang confirm nak beli, baru aku kasi alamat yang nak diposkan wang tu.


Senarai album yang ada:
sila ke pagi ini: CD imported from Korea.


Harap maklum !
Order mestilah dibuat sebelum 25 Sept. Bayaran pun sama. So, cepat ea !


Untuk maklumat lanjut, boleh contact di Facebook - Saff Anirffas atau Nadhratul Wardah. Atau emelkan pertanyaan di anirffas@yahoo.com

4 comments:

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)