Thursday, September 16, 2010

Home » , , » Bahagianya bila putus cinta.

Bahagianya bila putus cinta.


Boleh bahagia kalau putus cinta? Bahagia la dari beberapa aspek. Bila kita putus cinta, tak usah sedih sedih, monyok tak tentu arah. Sadis lagi ada. Dalam kita putus cinta, ada rezeki yang kita dapat dalam kita tak sedar. Aku bercakap berdasarkan pengalaman dan aku rasa rezeki itu. Nikmatyang kita dapat - aku bagi tiga cukup, paling relevan.


Kredit save berlambak lepas putus cinta, masa pun jimat.
Dah putus cinta, tak lah mesej dah dengan si dia. kan dah save duit tang situ? Masa pun tak terbuang. Boleh guna masa korang tuh nak cari pasangan baruu. :D


Elektrik dengan rumah save juga, sebab tak payah nak cas kerap kerap macam dulu-kerja nak mesej call.
Bagi yang tinggal kat rumah mak abah, memang kalau putus cinta, amat membantu mak abah dalam menjimatkan penggunaan elektrik. Serious -- best. Bagi yang tinggal kat rumah sendiri, lepas dah putus cinta, memang tabung duit akan dipenuhi wang yang sangat banyak berbanding bulan bulan sebelum ni.


Tak tambah dosa. Hahahahaha.
Aku tak reti sangat nak ulas. Yelah, orang cakap - couple itu haram, menghampiri zina. Aku tak pakar dalam hal ni. Kalau aku cakap pun, diri sendiri terasa sesangat sebab pernah buat. Mintalah pendapat pakar, hahaha. Tapi point ni memang relevan.


Dah, aku cakap pasal benda ni sebab aku baru ja putus cinta harapan. Nak sedapkan hati. Dia ada cinta baruu, kawan aku cakap. Kesian kan aku?

7 comments:

  1. aku pn mcm putus jak. mls fikir gila-gila. haha :DD kena take it from the positive side^^

    ReplyDelete
  2. ish ish ish. hahak.saya pun begitu juga .

    ReplyDelete
  3. isk isk,jgn ikutkan hati sgt..bagilah dia peluang sekali lagi..
    Update>>>Percuma Vector Bendera Malaysia

    ReplyDelete
  4. oww..yeah..dont fall for someone, unless they are ready to catch you...
    and dont fall in love, fall down the bridge, it hurts less
    ~lalalala~

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...

    dijemput menjadi follower sy k

    ReplyDelete
  6. putus cinta bahagia? haha.. well, at a certain point.. but kalau dah invest banyak in the relationshiip, ahhh sakit juga rasanya.. hmm

    ReplyDelete

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)