Saturday, August 7, 2010

Home » » Photoshop atau memang benar?

Photoshop atau memang benar?

Sekarang ni banyak software yang ada untuk kita edit segala gambar. Daripada yang gemuk jadi kurus bagai Aishwarya Rai, hodoh jadi jelita bagai Lisa Surihani, kacak bagai Sam Tsui. Susah nak kenal pasti mana satu gambar yang betul atau fake. Yang ngeri, bertambah ngeri. Geli mat ai kalau tengok pun.






Makcik dua orang ni mengerikan.





6 comments:

  1. x ngeri sgt..cuba upload vid cmne diorang gugurkan bayi..dan potong..makan..
    penah tgk?

    ReplyDelete
  2. ya Allah , pejam2 mata org tengok , tak sanggup .

    ReplyDelete
  3. Makcik2 Aloq Staq ke tu? Ade kontek no depa x? Ak nk ajk msk cubprik..wkakaka

    ReplyDelete
  4. saff, tau x apa maxud spiro? haha...tu org china nun~ deme mkn janin...awet muda kata dorg...klu aq x silap la...haha...ngeriii~~ *mkn ank sendiri geli syiottt*

    ReplyDelete
  5. eeeeeeiiiiii.........
    tak cian ke diorang buang anak sendiri macam tu....

    ReplyDelete
  6. pergh... mlm ni, mlm jumaat..nk ajk mkcik join rempit kt jln lundang, kota bharu

    ReplyDelete

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)