Tuesday, August 24, 2010

Home » » Awesome bathroom.

Awesome bathroom.

Arus teknolgi moden memang meningkatkan daya kreatibiti manusia. Sampaikan toilet tempat kita buat 'mini popers' pun gila awesome. Kalau toilet secantik ni, aku sendiri sayang nak cemarkan toilet tu. Agak hebat apabila boleh renovate bilik lepas hajat ni jadi something yang berseni.


Vertigo Bathroom



One-way Glass Bathroom



Pure Gold Bathroom


Toilet paling berharga dan bernilai terletak kat Hong Kong. Istana Gold Swisshorn ini dibina pada 2001 oleh Mughal barang kemas China, Lam Sai-Wing. Seluruh bilik mandi diliputi 380 kg emas dan 6200 batu permata. Habis cerita kira segalanya dalam toilet ni diperbuat dari emas tulen. Kos nak buat ni toilet teramat superb ni HK $ 38 juta


P/s: Aku bersyukur dengan toilet kat rumah aku. Cukup sekadar untuk lepas hajat.

3 comments:

  1. hoho~

    ada satu toilet awam kat mn tah....
    after 30seconds pintu terbukak seniri. nk membuang, buang ah cepat.
    hahah xD

    ReplyDelete
  2. dorg x geli ke ltk wallpaper kt toilet sbb lm2 jd wrna kuning...xpun berlumut kn percikan2 mutanajjis.. :D ermm...selera masing2..

    ReplyDelete

Justin Guarini said,"Either positive or negative comments are good because it shows I am still relevant." So, leave your comment here :)